Max dop

Lördagen börjades med en 5 km runda, Sen blev det att göra ordning sig och ta sig till dopet =). Jag, lille brorsan och Benny är faddrar till Maximilian, tyvärr kunnde inte brorsan komma hem till denna helg men jag och Benny fick vara med uppe och hålla Max, han tog det riktigt bra. Lite tårar kom det pga att han tyckte det vart så tråkigt att sitta still.
Vatten på huvudet var kanon skönt enligt Max och när prästen lyfte upp honom i luften lyste han upp som en liten solstråle =).

Dopet.
Present öppning o Fika.
Världens finaste Max.
När dopet var över sammlades vi för att fika och prata, vi blev även kvar för att hjälpa till att plocka ordning lite, sen hemmåt till Alv som suttit hemma 3 timmar, hon hade skött sig fint, förutom att hon hade bäddat så mkt att lakanet var trasigt hahaha.
Kusinerna från stkhlm följde med oss hem, för att hinna umgås lite mer, Alva satt instängd på rummet då deras yngsta dotter är hunddrädd, men det gick kanon, de stod och myste i ca 2 timmar och Alva passade på att vissa upp lite trix för fler klappar.
På kvällen bar det av till syster och hennes kille för att umgås, äta mat och dricka lite öl med deras vänner. En riktigt trevlig kväll som slutade med att vi sov kvar.
Idag var man dock inte lika pigg men vi tog oss iaf ut på 1 timmes promenad med Lisa och hennes hund Zorro, hundarna hade kanon roligt och sprang av sig ritkigt ordentligt, sen hem för att vila lite och vid 18 åkte vi tillbaka till Reftele för en ny vecka i skolan med en massa plugg.
Bus i snön.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0