Vardagslydnad!

Ibland vaknar man upp och inser att träningen inte går framåt, att det är något om inte fungerar och det kan va svårt att se vad det är med egan ögon.
Men jag har tur som har Louise att diskutera och prata ut med, Alva har vart väldigt ofokuserad, lättstressad och svår att ha o göra med under ca 2 veckor.
Men efter lite funderingar och pratande så beror det antagligen på flera saker För mkt lek på promenaderna med boll som stressar upp henne, hormoner som spökar och en matte som  tappat koppel träningen efter all tid hemma då hon mest gått lös.
Det är verkligen mkt att tänka på och man glömmer lätt bort hur man fick tösen till att gå fint i kopplet innan praktiken, men vi kom på det tillsut, Alva kom verkligen ner på jorden och man kunde se hur andades ut och blev sitt gamla vanliga, bara jag ändra på mig genom att belöna med en lugn och mkt tystare röst och vände om hon började sträcka i kopplet =).
Så nu blir det koppel träning igen, ingen boll lek på promenader och passivitetsträning.
I skolan hade vi vardagslydnads träning med hundläraren och gick igenom vad man ska tänka på när man håller kurs och inlärningsmetoder. Vi hann även med ett lydnadspass innan vi gick hem för dagen och vi hittade även våran hem nyckel på en gräsmatta där vi tränade igår, lättnad. Vi är lika virriga jag & Louise 1-1 i att tappa bort samma nyckel nu ;P.

Kommentarer
Postat av: Louise

Det är så kul att ha dig och byta sina tankar med. Kul när våra tankar och idéer funkar så bra på riktigt med ! :D



Skönt med två nycklar funna samma dag. Nu blir det senil-band i alla våra saker ;) Hää

2011-03-15 @ 22:28:10
URL: http://louisek.webblogg.se/
Postat av: bosse

men söt är hon ändå :=)

2011-03-15 @ 22:52:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0