Helg i Småland..

Alva i sin nya sele.

Kommer att finnas till försäljning snart, specialdesignade för just din hund !

Hojta till om ni är intresserade!


Denna helg blev vi kvar i Reftele, vi har hunnit med allt från storhandling, hundträning till öl drickande =).
Igår började vi dagen med att packa väskorna och bege oss ut i skogen med hundarna
för att spåra och köra lite uppletande. Under tiden vi väntade på att spåren skulle bli klara drack vi kaffe, trimmade Ozzi och jag körde lite lydnad med Alva, när spåren hade legat 2 timmar var det dags för lite arbete.

 

Alva är inte att leka med när man kommer ut i skogen det går så in i H.....e fort, ingen tanke på att hennes matte ska hinna med överhuvudtaget, tyvärr går hon över endel apporter då det går så fort, men de hon hittar apporterar hon och ger mig direkt =). Ja så detta spår var ett riktigt äventyr, vi flög över och under stock och sten om man säger så... Alva lyckades dra ner mig i en bäck (iskallt), sen drog hon in mig med huvud före in i ett nerfält träd + lite andra grenar med det var ju bara småsaker mot det andra :P. Men vi lyckade iaf ta oss igenom spåret, en glad hund och en dyngsur matte med sår lite här och där över kroppen och grenar i hela huvudet, underbart vad skulle livet vara utan hund ;D.
Sen vidare för att köra ett pass med uppletande, 3 skick klarar hon sen blir det bara spring så det blir att jobba med uthålligheten där.
På kvällen kom Hanna i klassen över, vi käkade lite mat och drack vin. Våra grannarna kom senare på kvällen och knackade på för att bjuda över oss på lite öl för att umgås, alltid trevligt att lära känna ens grannar mer =). En trevlig kväll som inte slutade förens kl 5 på morgonen =).
Sen upp kl 9 för att ge hundarna mat och rasta de, vidare till skolan för att möta Hanna för att ta en långpromenad med hennes hundar Baily och lilla Leia, blev en promenad på 1,5 timma =).

Kommentarer
Postat av: Helena

Vilka fina bilder <3 Kram Helena

2011-03-28 @ 19:54:28
Postat av: Tanya

Det ligger nog i släkten. Arraz har sänkt mig ett antal gånger när det spåras i skog. :)

2011-04-13 @ 11:59:43
URL: http://tanyastefanova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0