Halt Alva!

Igår kväll upptäckte jag att Alva var halt igen, jag blir lika orolig och rädd varje gång detta händer. Men Antagligen beror det på alla hennes vurpor, allt går ju i 300 hundra. Detta har hänt innan och kommer säkert hända igen, det är inte lätt att förebygga när man har en malle som är skogs tokig och älskar att springa..
I Måndags slog hon omkull minst 2 ggr när hon sprang som en dåre efter leksaken, på agilityn fick hon för sig att hoppa upp på balanshindret vilket inte gick så klart, så tror hon är öm o har ont efter det. det är inte många normalt funtade hundar som gör det, men sånt gör Alva. Det är ett under att jag inte fått hjärtinfarkt efter alla ggr hon skrämt mig med sådana saker.
Så går kvällen bestod av massage och en massa mys, vilket gav resultat. Men öm är hon i tassarna så nu blir det mest koppel promenader och när hon är lös är det inget vilt springande.
Medan Alva vilade i hundgården under lunchen gick några av oss i klassen upp till agilityplan, körde lite agility och hundarna lekte en massa.
Tjejan hittade en skön plats att ligga på under lektionen.
Söta Rezzo Kör agility.
Ozzie gubben fick ett varv på banan han med.
'
Efter träning blev det lek. Rezzo Dansks/vensk gårdshund 1 år. Ozzi basset fauve de bretagne 9 år.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Känner igen det där med att allt ska gå i minst 110 knyck, vet inte hur många gånger Axa har gjort sig illa i klor osv på grund av det! Men hoppas Alva blir bra snabbt! :) Hoppas ni har det bra!

2011-03-19 @ 11:52:50
URL: http://rieseen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0