IPO träning, första simturen och Praktik!

En underbart trevlig helg hade vi här i Småland med Tobbe och Fredrik, fredag till söndag. Med grillning, öl och hundträning =).
I måndags var första dagen på praktiken, helt underbart bra praktikplats=). Jätte trevlig och bra instruktör och kursdeltagare. Så detta kommer vara 2 roliga och lärorika veckor, vi har redan fått vara med och se hur hon sköter sin bokföring, kusupplägg osv.
Hundarna har fått en paus från all hård träning från skolan, vilket verkligen behövs. Alva har löpt i ca 1,5 vecka nu och är riktigt berörd av det=(. Men det är ju inte konstigt när man löper var 3e´månad, hon hinner ju aldrig landa innan löpet är igång igen. Så det är en trött, okoncenterad och lättstressad liten Alv jag har och handskas med just nu.
Igår visade Sylvia (instruktören) oss en fin strand 5 km från oss, dit man kan gå och bada med hundarna, så idag blev det en långpromenad direkt på morgonen. Bad med hundarna, dricka kaffe och sola, inte helt fel i det sköna vädret=D.
På kvällen efter sista kursen kl 21 bar det av hemmåt, för att utställningsträna grannen Saras fina Rottis flicka Athena inför 1 Maj i smålandsstenar. Då ska även jag och Alva vara med och tävla i lydnaden, får se hur det går denna gång :P. Vi har iaf tränat mkt på ställandet nu, linförighet och ingångar. Tycker hon har hållt bättre kontakt. Men svårt att sägsa hur det kommer gå pga alla hormoner som spökar för fullt..
De som har träffat henne den senaste tiden vet hur jobbigt vi båda har det just nu, men mest synd är det allt om min lilla flicka.
Hon bryr sig inte det minsta om det är en hanne/tik, katt/hund/människa... Så med andra ord ÄSLSKAR hon allt i sin väg för tillfället..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0